EDUCACIÓ FEMINISTA

Educació feminista és una obra col·lectiva editada per Rosa Sensat i coordinada per Mirta Lojo Suárez on es tracten, des d’una perspectiva feminista, de pensament crític i de compromís ètic, eixos fonamentals capaços de donar resposta a alguns dels reptes més importants que afronten actualment els centres educatius.

Com treballem l’educació sexual a cada període del desenvolupament? Quin ús, inclusiu o excloent, fem de la llengua? Des d’on treballem les ciències naturals i les ciències socials? Què diuen les famílies? Des d’on parlem? Quin és el nostre lloc d’enunciació? D’on venim i cap on anem, educativament parlant? El llibre aporta referències des de la mirada de mestres i professores, i també de mares, on s’entreteixeixen teoria i pràctica, des d’un altre imaginari simbòlic.

L’obra reuneix els sabers de moltes professionals que han dedicat i dediquen la seva vida a posar en pràctica una altra educació, amb propostes que trenquen amb un sistema canònic rígid i perpetuador de desigualtats. Les seves pàgines respiren crítica, possibilitat i desig amb la mirada posada en un món millor que és, ni més ni menys, el somni feminista.

En aquest llibre s’inclouen exper`iències d’escoles entre les quals hi ha el nostre procés de transformació del pati amb mirada feminista.

Aquí podeu llegir la nostra aportació

i si voleu comprar el llibre ho podeu fer directament a l’assosciació de mestres Rosa Sensat o al web seguint aquest enllaç

Comparteix aquest post!


Envia un comentari

Your email address will not be published.

TRADUEIX »