CANVIS AL PROTOCOL COVID

El Departament de Salut està actualitzant els protocols de gestió dels contactes estrets per COVID-19 als centres educatius. 

Us informem dels principals canvis derivats d’aquesta actualització que afecten a les quarantenes i les proves diagnòstiques TAR (test antigènic ràpid).

  • S’eliminen les proves PCR
  • Quan es detecti un positiu al grup no es farà quarantena, es faran proves TAR a tot l’alumnat del grup (infantil es faran al CAP o un punt centralitzat que indicarem i primària a qualsevol de les farmàcies adherides al programa de supervisió) També es farà pla prova al professorat immunitzat.
  • En el cas que hi hagi 5 o més casos positius en el grup de convivència estable s’indicarà la quarantena de tot el grup, 7 dies (en lloc de 10) a comptar des del dia del darrer cas positiu. En aquest cas també farà quarantena el professorat del grup estable.

Aquesta és una informació provisional que pot concretar-se o variar durant aquesta setmana.

Us mantindrem informats.

Comparteix aquest post!


Envia un comentari

Your email address will not be published.

TRADUEIX »