Fins l’any vinent!

Avui comencem les vacances de Nadal del 2020 i amb elles el final d’aquest any que ha estat especial.

El 2020 ha sigut per molts motius un any difícil.

Hem hagut de replantejar-nos moltes coses com a societat: el valor dels serveis bàsics com la sanitat i l’escola, la presència de desigualtats socials com l’accés a la vivenda, internet o la feina, la importància de l’existència de xarxes solidàries…

També, com a escola, hem hagut de superar obstacles, eines i maneres de fer desconegudes, desconfiances, pors, angoixes, soledats…

Tot i això, aquest any serà també un any d’aprenentatge, on hem après noves formes d’organitzar-nos i comunicar-nos que, potser, ja quedaran per sempre a la nostra manera de fer. On hem vist créixer les nostres habilitats amb les tecnologies fent-ne un ús més humà i solidari. On hem redescobert amistats, persones i fins i tot espais del barri que ja havíem oblidat (o que ens havien pres…)

L’escola és sobretot un espai d’aprenentatge social, un lloc i un temps en que fem societat, en el que creem un petit (o gran) món.

Així doncs, amb aquest esperit d’aprenentatge i de millorar col·lectivament el nostre món, ens acomiadem d’aquest any desitjant-vos el millor pel proper!

Bones vacances!

Comparteix aquest post!


Envia un comentari

Your email address will not be published.

TRADUEIX »