Després de les vacances, SEGUIM APRENENT DES DE CASA

Benvolgudes famílies.

Com ja debeu saber, l’inici de la 3a avaluació es farà en situació de confinament, a partir del 14 d’abril, l’acompanyament als infants s’haurà de fer de forma virtual.

Els informes de la segona avaluació es lliuraran un cop es normalitzi l’activitat acadèmica.

Aquesta setmana us hem trucat per telèfon a totes les famílies per tal de fer un seguiment, per tant us demanem que estigueu atents al telèfon i als correus electrònics si en teniu.

Des del confinament  els tutors i les tutores  us han donat diferents propostes d’activitats.

En aquests moments estem planificant i coordinant, d’acord amb les indicacions del Departament d’Educació, les activitats que farem a partir del 14 d’abril.

L’equip docent està preparant propostes setmanals per compartir-les. Ho farem sempre a través dels BLOCS d’aula o des de qualsevol mitjà que ens permeti contactar amb famílies i infants.

La primera proposta la penjarem el 14 d’abril, però ara ja hi ha activitats per treballar de manera autònoma.

Les propostes es penjaran CADA DILLUNS mentre duri el confinament.

Hi haurà una proposta musical, una proposta manipulativa (experiments o manualitats) una proposta de moviment i una altra on es treballaran aspectes de llengües, matemàtiques i medi.

Seran propostes GLOBALITZADES, no de matèries concretes.

Les i els mestres farem un seguiment personalitzat, per telèfon o per correu electrònic.

Recordeu també que podeu accedir a moltes activitats a l’espai “aprendre des de casa” i que cada tarda podeu fer una estona d’exercici físic en directe connectant-vos a “ens movem amb en Fran”

Si teniu dubtes, necessiteu ajuda o voleu explicar-nos alguna cosa, ens podeu enviar un correu electrònic a les adreces de l’escola

Per a nosaltres, el més important és poder fer un bon seguiment dels vostres fills i filles. Donar-vos suport en tot el que necessiteu i NO PERDRE LA CONNEXIÓ.

Una abraçada ben forta! Us trobem a faltar!

#comunitatconnectada

Comparteix aquest post!


1 Comentari
  1. Farah 3 d'Abril de 2020 at 19:06 - Reply

    Thank you!will be in contact.

Envia un comentari

Your email address will not be published.

TRADUEIX »