Els grans estudiem el cicle de l’aigua

El cicle dels grans, aquest curs, hem estat estudiant el cicle de l’aigua a la ciutat de Barcelona. Per això, hem realitzat diverses sortides com  la visita a les Clavegueres del Passeig Sant Joan i la visita al Museu Agbar de les Aigües de Cornellà del Llobregat.

I què hem fet en aquestes sortides? 

Doncs en la visita al Clavegueram del Passeig de Sant Joan vam poder veure un tram de clavegueram, on vam poder veure com s’uneixen els canals d’altres carrers i  la quantitat d’aigua que baixa per l’avinguda Diagonal.

Ens van explicar que als claveguerams arriben tant les aigües residuals de les nostres cases, com l’aigua de la pluja quan plou.  A més, vam poder parlar amb els operaris que les netegen i ens van explicar els objectes que no podem llençar pel vàter, com per exemple les tovalloletes humides, ja que aquestes no són biodegradables i es queden enganxades.

La visita al Museu Agbar de les Aigües va ser molt interessant també.

La classe dels Samurais  vam fer experiments sobre la densitat de l’aigua, i la classe dels Científics i dels Sugus vam fer la visita Invisible, que consistia en fer un recorregut per tot el partc i el museu per analitzar com arriba l’aigua des dels aqüífers fins a les aixetes de les nostres cases.

La classe de la Tecnologia encara no l’hem visitat, però aviat hi anirem!

 

Voleu veure fotos de les nostres sortides? 

Aquí les fotos del clavegueram:  4tA, 4tB, 5è, 

Aquí les fotos del Museu Agbar de les Aigües: 4tA, 4tB, 5è, 

 

Comparteix aquest post!

Post per : Equip Mestres


Envia un comentari

Your email address will not be published.