ELS TALLERS DELS MITJANS

Les nenes i els nens del cicle de Mitjans us volem explicar els tallers que fem aquest curs. Una tarda a la setmana ens barregem els nens i nenes de 1r, 2n i 3r i junts cuinem, juguem, ballem, creem, aprenem, ens divertim, etc. Hi ha cinc tallers:

Al taller de circ utilitzem tres globus, tisores, una ampolla, un embut per posar-hi arròs i un got de plàstic . El segon dia del taller del circ comencem a fer les boles de malabarista. Quan acabem les boles podem veure uns vídeos de malabaristes.

Al taller de cuina vam cuinar unes broquetes de fruita i els ingredients eren: pera, poma, plàtan, mandarina i préssec. Vam tallar la fruita i la vam posar a la broqueta. Al següent dia de tallers vam fer el suc de taronja i al dia següent de tallers vam fer l’ou farcit amb tonyina. L’últim dia vam menjar el gelat que havíem fet amb suc de taronja i una mica de sucre. Estava bo però era molt àcid!

En el taller de música hem jugat a a molts jocs musicals. Un dels jocs es diu “Les estàtues musicals”, un altre és el de “Les cadires” i l’últim és el joc de “Les notes musicals”. Hem après una cançó que es diu “Coco leo co”. També el primer dia del taller de música vam fer una activitat en què havíem de fer una fila i l’últim picava a l’esquena del de davant fent un ritme.

El primer dia del taller de jocs del món vam jugar a “La serp i les escales” , al “parxís” gegants i al “Twister”. També hem jugat al Fukuwarai i al mancala, a les pedres i les bales (“canicas”). Vam inventar-nos i crear els nostres jocs (com el futbolí, el tauró, l’ “escombra màgica”, el joc dels llaços, etc.)… ens ho hem passat molt bé!

Al taller de contes, el primer dia vam treure uns objectes d’una bossa. Vam fer grups i vam fer contes, i quan vam acabar vam fer una explicació dels contes i vam portar un “conte del nen gris”. Vam parlar de molts contes i vam escriure contes. També vam veure un conte que es diu la “Caputxeta vermella” i el dels “Tres porquets”. Després, la mestra ens va ensenyar a fer contes. Vam anar a informàtica i vam escriure a l’ordinador els nostres contes. Després la mestra va penjar els contes a fora, al passadís de mitjans.

 

Si voleu veure fotografies dels nostres tallers, cliqueu AQUÍ (n’anirem penjant).

Comparteix aquest post!

Post per : Equip Mestres


Envia un comentari

Your email address will not be published.

TRADUEIX »