Projecte Junts: intercanviem cançons amb el Paquistà!

Com que aquest any, els nens i nenes de 4t fan l’activitat de Cantània, la classe de 5è “els científics” hem agafat l’encàrrec de seguir amb la segona part del Projecte Junts amb una escola d’Islamabad. Enguany ens toca intercanviar cançons.

Nosaltres els hi hem enviat la cançó del Mariner.

Ara, hem rebut la cançó del Paquistà: Lakdi ki Kathi.

Aquesta cançó parla d’un nen que juga amb un cavall de cartró i s’imagina que és de veritat.

 

Avui hem començat a aprendre la cançó i aviat vindran a fer-nos un taller de pronúncia per a aprendre a dir bé la lletra de la cançó. Així estarem preparats per fer la gravació final i enregistrar-la en un CD.

Comparteix aquest post!

Post per : Equip Mestres


Envia un comentari

Your email address will not be published.