ROCK’N ROLL A SANTA LLÚCIA!

Sí, sí! Ho heu llegit bé!

Doncs és que la classe dels Robots i dels Artistes de l’escola (3r A i B) vam pensar: “ja que aquest any no es fa concert a l’escola, per què no el fem nosaltres a les escales de la Catedral?” Així doncs, vam decidir recitar un poema sobre la nostra estimada ciutat i cantar una nadala. Però no una nadala qualsevol! Un ROCK’N ROLL!

Van assistir-hi algunes de les famílies i la gent que passava per allà i quedava embadalida veient el ritme que portàvem. A més, també vam tenir temps de fer una ullada a les paradetes, al pati del Museu Marés i de fer cagar el Tió gegant. Va ser un matí molt divertit!

Si voleu veure la resta de fotografies i sentir-nos cantar i recitar, cliqueu aquí.

Comparteix aquest post!

Post per : Equip Mestres


Envia un comentari

Your email address will not be published.